Кошмар: Цвети Стоянова и известно лице от екрана оцеляха по чудо в катастрофа в София!

16829253552

Бившата гимнастичка Цветелина Стоянова и едно от лицата на „На кафе“ Елизабет Методиева са пострадали при катастрофа в София. Инцидентът е от петък вечер (28 април) на оживено кръстовище в столицата.

Журналистката Елизабет Методиева разказа за кошмара. Двете със Стоянова пътували към Студенски град след концерт на Миро. Методиева управлявала автомобила, когато 20-годишен шофьор помита задницата на колата им, преминавайки на червен светофар на кръстовището при „Г. М. Димитров“ и „Драган Цанков“ в „Мусагеница“. Момичетата са ударили главите си при катастрофата, като Стоянова е откарана в „Пирогов“.“Карахме бавно, дори се шегувахме, че по „Цариградско“ се движехме с 40 км/час. На кръстовището при „Г. М. Димитров“ и „Драган Цанков“ минахме на зелен светофар, но в този миг видях, че срещу нас идва кола, която преминава на червен светофар. Дадох силна газ и това може би ни спаси. Момчето, което ни блъсна, е на 20 години. Много силен и тежък удар беше. Колата ми е тотал щета“, разказа Методиева в „На кафе“ по NOVA.

„Полицаите на мястото ни казаха, че една секунда ни е деляло от най-трагичното. Добре, че дадох повече газ, за да удари задницата на колата ми…“, добави журналистката.

„Цвети беше откарана в „Пирогов“, вече е у дома си. Двете си ударихме главите, тя по-силно. Аз бях на преглед в Окръжна болница“, добави журналистката, която се надява да спре войната по пътищата и шофьорите да управляват автомобилите си със съобразена скорост.

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова многократно е споделяла, че живее втори живот след инцидента, след който оцеля по чудо. Красавицата беше на косъм от смъртта след скок от шестия етаж на 14 юни 2016 г.