Ще има ли завръщане на „Герена“? Спряган за Левски остава без работа

16827668421

Сръбският специалист Славиша Йоканович ще остане без работа след края на сезона. Той ще се раздели с настоящия си отбор Динамо (Москва), съобщава руското издание „ЕвроФутбол“.

Така 54-годишният специалист става свободен агент. Само преди две седмици Йоканович беше обявен за един от вариантите пред Левски за наследник на Станимир Стоилов от лятото. Информацията беше на словенското издание „Ногомания“.Славиша Йоканович е позната фигура на „Герена“. Той беше треньор на „сините“ през сезон 2013/14. Сърбинът води отбора в общо 12 мача в периода 28 юли – 4 октомври, като тях записа шест победи, 4 равенства и две загуби.

Тогава Наско Сираков беше спортно-технически директор на Левски, а негов асистент беше Христо Йовов. Помощник-треньори бяха Мариан Христов и Елин Топузаков.В момента Сираков е мажоритарен собственик на „сините“, а Христо Йовов преди дни стана член на Управителния съвет на клуба от „Герена“. Топузаков пък временно е начело на отбора след напускането на Станимир Стоилов на 8 април.