Цялата мрежа е в шок от това признание на Ралица Паскалева как тероризирала съседите си

1682594406-ralitsa-paskaleva-podkrepi-vergov-505

Ралица Паскалева направи фурор в последното издание на „Като две капки“. В „Нощта на българските дуети“, в която всеки от участниците трябваше да изпълни емблематична песен заедно с оригинала, тя си партнира с Димо.

Двамата обраха овациите и грабнаха победата, след като се превъплътиха в образите на Ваня Костова и Драго от легендарната Фамилия „Тоника“. Те изпяхя емблематичния хит „Приятели“.

Именно тази изява накара актрисата и водеща на „Игри на волята“ да направи неочаквано признание. Тя сподели, че израснала с песните на „Тоника“, които трябваше да имитира.

Паскалева разкри и за терор на съседите ѝ.

Публикуваме целия й емоционален пост във Фейсбук без редакторска намеса:

„Сбъдната мечта!
Само така мога да опиша тези кадри!
Все едно беше врече, когато с най-добрата ми приятелка след училище излизахме на терасата и пеехме “Здравей, как си, приятелю?” и правихме ‘мини концерт’ за останалите съседи по балконите!

У дома винаги се и ще се слушат песните на Тоника!

Да, те са на сцена над 40г., много преди да се родя аз! Но това е само доказателство, че хубавата музика няма възраст! Тя е вечна!
За нас беше истинска чест да застанем рамо до рамо с тях на сцената! Да си поговорим зад кулисите, да се посмеем и да поплачем от някои хубави спомени, които макар и за кратко с помощта на целия екип, успяхме да върнем – както за тях, така и за публиката, която ги обича!
Победата е на Фамилия Тоника!

Изцяло я дължим на тяхното творчество и необятната любов на народа към тях!
Замислям се, че участието ми в този сезон си заслужава дори само заради този лайф!
Чувствам се благословена!