Феновете на Камелия в уплах: Цветин парира страховете!

1682328805_image_14253479_40_0

Почитателите на „огън момичето“ са уплашени, че дълго време няма да видят любимата си певица. Както знаем, блондинката изнася цяло представление при своите изяви. Въпреки че напусна отдавна „Пайнер“ на фолкаджийката не й липсват нито участия, нито фенове. Преди време самата изпълнителка се похвали, че сега доходите й са се увеличили, защото вече не дели парсата със собственика на димитровградската фирма- Митко Пайнера.

Навръх Великден 52 годишната чипровка изненада , за кой ли път, почитателите си с новината, че е станала майка. Дали с помощта на сурогатна майка или бебето е осиновено, но най-важното е, че тя сбъдна мечтата си да има дете.

Другата вест, която с нейния Цветин са скрили от светлините на прожекторите е ,че преди седем години са узаконили дългогодишната си връзка.Сега обаче феновете на изпълнителката са силно уплашени, че тя ще спре да пее дълго време, докато гледа детенцето си.

Камелия няма да спира да пее. Всичко ще си бъде постарому“, успокои почитателите й Цветин.

Не е ясно дали семейството ще използва за отглеждането на мъника детегледачки или роднини, но тяхната любимка няма да спира да ги радва от сцената. А двойката продължава да крие както пола, така и името на наследника си.