,,Нарцистичен”, ,,закани и вербална агресия”: Из съдебно-психиатричната експертиза на Руди Гела

радостин-василев

„Той е с ясно изразени нарцистични нагласи и нереалистично завишена самооценка, която е базирана основно на постигнатия социален статус.

Себеотносен е и при несъгласие от негова страна се наблюдава ескалация в поведението и комуникацията, изразяваща се в закани и вербална агресия. В случаите, когато е възпрепятстван по пътя към целта, е възможно да се прояви като импулсивен и реактивен.Способен е да погазва принципи и норми, когато, в процеса на професионално или йерархично израстване, се сблъска с препятствия… Има добре изградени умения за манипулиране на впечатленията, служи си добре с похвати, свързани с вменяване на вина на отсрещната страна, за да получи онова, което иска…. Наблюдава се комбинативност и пресметливост … Възможно е, ако усещането му за властова стабилност и значимост бъде застрашено, да приложи натиск, за да предотврати евентуални загуби.“

Познахте ли кой е описан в този психиатричен анализ?! Да? Не, не е Кирил Петков, макар да прилича, наистина. Топло, топло … Асен Василев? О, не. За него това описание е твърде бледо и недостатъчно да изрази бурните му реакции и неприемането на очевидните провали.

Той е … Радостин Василев.

Колко отдавна ви обяснявам, че веднъж отхвърлен, той се превръща в ранѐн звяр, способен на неистова агресия, придружена с клевети и обиди. Щом усети, че губи някого или нещо, той губи представа за реалността и заприличва на онези безконтролни биячи, които наричаме мутри.

“Народен представител от ПП, пожелал да остане анонимен, любезно предостави на Narod.bg части от експертизата, която, според него, мотивирала част от народните представители да се притесняват за психичното състояние на Василев и бъдещите му изцепки”, пише в сайта на Русислав Димитров. Става въпрос за досъдебно производство № 299/22 г., по което Радостин Василев е проверяван и разследван за отправени от него на 13 юни 2022 година заплахи, с които се е опитал да принуди депутатката Христинка Иванова да напусне парламентарната група на „Има такъв народ“ и 47-ото Народно събрание.

Никой не пожела да чуе оплакванията за натиск на служители на Министерството на младежта и спорта; на наематели на спортни имоти; на Мирела Якубовска, управителка на ресторант “101” за екшъна, разигран от Радостин Василев и компаньоните му Венцислав Петков и Александър Тодоров на 29 март 2022 година в култовото столично заведение, когато крещял: “Аз съм министърът, всичко тук е мое!”

Лековерни хора се вързаха на съчиненията му, че аз съм изпитвала някакви романтични чувства към него, с които засипа Фейсбук, за да отклони вниманието от моите разследвания за назначенията на приятелите му от детството Сашо прахосмукачката и Венци Лихваря; за подписаните от тях договори за милиони; за назначението на съпруга на партийната му благодетелка Виктория Василева на националния стадион; за договора за 117 350 лева с кантората на Лена Бориславова и майката на Никола Минчев; за заплатата от 2 000 лева и хонорарите от 14 400 лева на клетия му пиар Кирил Веселински; за ненужния договор за 1 800 000 лева за софтуер на НСБ; за договорите за близо 2 000 000 лева за реклама в метрото; за договора на 24-годишната продавачка на дрехи в мол от програмата за младежки дейности; за назначението в рекламата на спортния тотализатор на 24-годишната служителка в мебелната фирма на баща ѝ, Мирела Желязкова, с която фотографите на ПИК го изловиха да си избира евтини ризи преди началото на 49-я парламент … Цял Плевен се възмути от агресията му на 8 март т.г. срещу Христо Аврамчев, когото засипа с мръснишки обиди и даже се похвали, че чете полицейското му досие, което е престъпление.

Ей, на – ето я цялата истина за Руди Гела, лъснала чрез съдебно-психиатричната експертиза по досъдебното производство, станало причина главният прокурор Иван Гешев да иска сваляне на депутатския му имунитет и привличането му за обвиняем по наказателно производство, по чл.143 от НК – за “принуда”.

“Нарцистичен”. “Нереалистично завишена самооценка”. “Закани и вербална агресия”. “Способен да погазва принципи и норми”. Нима това нещо не е опасно за политиката, не е рисковано да се допуска до властта?! Ами да. Разбира се, че е грозящо обществото и вредително.

Ех, Слави, Слави, да ги беше подлагал на психо-тест, а то – само с нѐкакъв повърхностен кастинг ги хвърли в политиката. Добре, поне, че за Руди Гела се извини публично, де.

Ех, Кириле, Кириле, докога ще се оставяш тоя да те шантажира, да те държи в подчинение и да дискредитира една коалиция?

P.S. 13.06.2022; пресконференция на отцепниците от ИТН; Радостин Василев: “Аз съм безпрекословно луд!”

От Фейсбук профила на журналистката Соня Колтуклиева