Сензация: Любомир Захаринов оплоди Анелия, певицата бременна на 41 год.!

Анелия

Хората право са казали, че не е добре да прибързваш и да говориш „големи приказки“, камо ли да се заричаш какво няма да направиш никога… Е, Анелия беше сред тези, които се кълняха, че са доволни от това, че имат едно дете и не искат второ. Певицата многократно е уверявала, че има голяма щерка – Ивон Динева, която е родила съвсем млада и не иска и да чува за нова бременност.

„Родила съм я даже малка, но тя израсна и сега сме приятелки. Няма да се връщам отново към памперсите, а ще си живея живота“, смееше се Анелия. Преди да срещне любимия си Любомир Захаринов обаче…

Както знаем, чалга дивата е луда от любов по въпросния, който е по-млад от нея на години, но това не я тревожи. Разтревожени се оказаха обаче феновете й, които забелязаха издайническото й коремче по време на участието й в „Като две капки вода“ в неделя.

Снимки от репетициите на Анелия я показаха някак уморена и със „забавени“ рефлекси, а коремчето й бе доста издуто – нещо, с което тя никога няма да се покаже от суета. Знаем, че Анелия е толкова суетна, че се подлага на гладни диети с дни, преди да се покаже в национален ефир.

„Нищо чудно да е станала „белята“ и Любчо да е напълнил фурната. А че Анелия ще роди на 41 години, голяма работа, не е престаряла. Как Елена Йончева роди за сефте като беше на 52 лазарника?!“, коментират в нета.

 


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории