Гала с емоционално признание: Бях подложена на брутален психически тормоз!

гала

Точно на Великден нейния Стефан чукна 46. Двамата отпразнуваха две в едно в новата им къща на язовир „Искър“.

„Тялото ми вече играе второ полувреме, но умът ми още тича по тъч линията.Имам усещането, че гледаме живота си отстрани и го живеем само понякога…Но може и да греша“, изненадващо се изповяда на празника си половинката на Гала.

Водещата на „На кафе“ е с цели единадесет лета по-голяма от него. Но двамата са заедно повече от браковете, които двамата имат зад гърба си.Стефан има една дъщеря от единственото си венчило, което се е случило през 2005. Бившата му Росица вече има ново семейство, а Никол често гостува в дома на баща си и са добри приятелки с щерката на Гала-Мари.

Стефан се е занимавал с търговия на телефони, с продажба на електромобили, но и двете му бизнес начинания пропадат. Днес се представя за търговец на мед.

„Бракът ми продължи половин година, но се развеждах три“, смее се той.

Гала пък живее под един покрив с първия си мъж Константин три години след развода им.

„Физическото насилие е ужасно, не съм го изпитвала, но психическото е не по-малко брутално.Живееш с представата на човека срещу теб. Губиш самочувствието, женствеността, сексуалността си, всичко.Много е трудно да излезеш от тази ситуация,ако нямаш подкрепа“, припомня си за кошмара от брака си Гала.

От това състояние я спасил Стефан, заради което водещата му е безкрайно благодарна.