Майки от София пропищяха от детегледачка! Лъже и краде от домовете им

detegledachka-636

Потресаваща история за детегледачка като от холивудски филм. Майки от София сигнализираха за жена, която предлагала услугите си в група за детегледачи във Facebook. Анна Таскова, на средна възраст, гледа деца срещу заплащане. Две майки обаче, се усъмняват в поведението ѝ и искат да предупредят и други. Оказва се, че Анна е лъгала, а в последствие е крала пари.

В първия случай тя започва да работи за Весела Бадикова. Гледа детето ѝ повече от година. Успяла да предизвика съчувствие с историите, които разкава. Семейството ѝ помога със средства, а само преди ден майката установява, че събраните от сина ѝ парички в касичка, са изчезнали. Детето спестило около 400 лева.„Здравейте! Публикацията ми ще бъде дълга и е с цел да предпази други добри и наивни хора като мен. От повече от година тази жена Анна Таскова гледа синьт ми, който е на 4г. През цялото това време ѝ е плащано коректно, адекватно и дори в повече, отколкото сме се разбрали. Последно беше вкщи вчера, уточнявам, че външни хора освен нея в дома ми не са влизали.. Детето ми си събира пари в касичка и имаше събрани около 400лв хартиени и други на стотинки. Днес с „радост“ установих, че в касичката са останали няколко банкноти по 5лв. Държа да уточня, че на въпросната „дама“ синьт се самоуби през септември, заради което я третирах като близьк човек и сме и помагали многократно. Платихме погребението, а заедно с приятели на момчето и събрахме пари за паметна плоча и да закупи гроба за вечни времена общо – 1000 лв сме и дали. През периода, в който е гледала детето ми постоянно ми е искала или пари напред или назаем. Все и спираха тока, телефона и други оправдания. Може за някой да е смешно, че се връзвам на такива неща, не е и проблемьт в парите, просто е грозно. Моля ви хора пазете се и внимавайте кого допускате в дома си,“ апелира Весела.

При друг случай – този на Диляна Викторова, детегледачката излиза с нова версия. Отново, търсейки съчувствие, Анна разказала, че синът ѝ е загинал в катастрофа, а не се е самоубил, както по-рано е станало ясно. Тя постоянно говорела за пари и как има нужда от тях.

Ето какво сподели Диляна:

„Момичето, чийто е поста, не пожела анонимност и двете заставаме с лицата зад думите си.

Благодаря на интуицията си, че за пореден път не ме подведе. Имах „удоволствието“ да поканя тази жена два пъти в дома си. Благодаря и на мъжа ми, че ми каза първите няколко пъти да наблюдавам много внимателно какви ги върши и да не я оставям много, много сама с детето.

Още на първото идване започна да говори, че синът й е катастрофирал, защото приятелката му, го била ударила, докато той шофира и той загубва управление над колата. Уау. Признавам доста добре го разказа, вързах се. От там нататък се започна постоянно говорене за това, че тя вече няма син, че има нужда от пари и прочие. Още първия път, в който дойде в нас за 3 часа (15.00-18.00) започна да пита какво съм наготвила и дали не може ей така да й сипя нещо, пък и хляб също си поиска жената.

Имали сме престъпник в дома, а като си помисля, колко настояваше да излезе сама с две годишното ми дете, направо изтръпнах.

Бъдете внимателни на кого поверявате децата си!“

Друга майка сподели: „Въпросната госпожа ми се обади миналата година, когато търсих детегледачка за детето ми. Още по телефона ми направи лошо впечатление с някои коментари, а впоследствие ми засипа вайбъра със снимки на деца, които е гледала. Веднага се отказах след снимките да я каня вкъщи, т.к. доколкото знам е противозаконно да се снимат и споделят снимки на малолетни без разрешение от родител. Слава Богу, че вътрешната ми интуиция е проработила“.

„Същата жена гледаше болната ми майка, няма да изпадам в подробности, само ще кажа че в послесния ден, в който я видяхме ѝ бяха дадени 1000 лв поради баналните причини (измислени лични драми) и на майка ми ѝ липсват всички бижута (повечето не скъпи, с емоционална стойност), кожено палто и куп неща… след това тя изчезна без следа. Чиста проба ОБИРДЖИЙКА и ИЗМАМНИЦА! АННА ТАСКОВА!,“ коментира друга опарена жена.