Шок! Биха шута на бивш наш национал, любопитен слух за негов заместник

16823335051

Бившият футболен национал Живко Желев беше уволнен от треньорския пост на втородивизионния Янтра (Габрово). Той пое тима на 5 октомври и беше начело в 16 мача, в които записа пет победи, три равенства и осем загуби.

43-годишният специалист обаче не успя да измъкне Янтра от битката за оцеляване, тъй като тимът е на 14-о място във Втора лига с 30 точки, колкото има и намиращият се под чертата Миньор (Перник).Много любопитен слух се появи за вероятния наследник на Живко Желев начело на Янтра. Твърди се, че поста е предложен на Велислав Вуцов, който е без работа след раздялата си с втородивизионния Крумовград на 23 декември 2022 г.

„ Живко Желев от днес не е старши треньор на ОФК Янтра (Габрово) и двете страни по коректен начин прекратиха взаимоотношения. Благодарим на Живко Желев за всеотдайната работа и професионалното отношение по време на престоя му в Габрово. Желаем му успех и късмет в предизвикателствата, които го очакват. Предстои клубът да обяви кой ще води бяло-зелените до края на сезона“, пише в официалния сайт на габровци.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории