Брутално! Адвокат скачал по ребрата на пенсионер инвалид в Петрич, който го приютил в дома си

1490163771-shutterstock-603948473

Известен адвокат в Петрич беше арестуван в неделя, след като пребил зверски приятел, приютил го да живее у тях. Побойникът е адвокат Павлик Узунов, добре познат на съгражданите си, съобщава struma.com.

Преди години, адвокат Узунов напуснал съпругата си, уважаван стоматолог в южния град, и се изнесъл в София. Казват, че причината за разпада на семейството му е друга жена.

Наскоро обаче се върнал в Петрич, живеел по квартири и отвсякъде бил гонен, тъй като не плащал наем. Милостив приятел го приютил, преди няколко седмици, и се видял в чудо. Всеки ден адвокатът му търсил пари, обещавайки му, че скоро ще спечели много пари, разказаха източници.

В неделя отново поискал „лек заем“ и, когато приятелят му отказал, адвокатът озверял и го пребил. Пострадалият е настанен в болница.

Адвокатската колегия предприема спешни действия за отнемане правата на Павлик Узунов.

Оказа се, че пострадалият 62-годишен мъж вчера е бил с реална опасност за живота, има 11 счупени ребра, травма на главата, счупена ръка.

Адвокатът безмилостно скачал върху безпомощния човек, докато не се умори. При приемането на пострадалия в болницата, лекарите били ужасени и започнали битка за връщането му към живота.

В понеделник сутринта адвокатът е освободен след изтичане на 24-часовото му полицейско задържане.

Близките на пострадалия са в шок от случилото се, никой не е очаквал толкова бързо Узунов да е на свобода.

Узунов е работил в София, но отскоро се завърнал в Петрич, живее по квартири, но никъде не плащал наем, спекулирайки с професията си. Тази сутрин от адвокатската колегия в Благоевград са поискали официална информация за случиото се и се предприемат спешни действия по изкючването на Павлик Узунов от колегията. Състоянието на пострадалия продължава да е тежко.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории