Истина е новината за Ивана, призна го при шеф Виктор Ангелов

168224144068340

Фолкзвездата Ивана събра погледите наскоро с външния си вид. Изпълнителката, която дълги години се опитваше да свали излишните килограми от снагата си, не само, че е успяла, но и изглежда повече от добре.

Тези дни в профила на Ивана в социалните мрежи потвържденията за това заваляха едно след друго. И ако за едни Великденските празници са били повод да трупнат някое и друго излишно килче, то за Ивана се оказва точно обратното – в момента тя спокойно може да се нареди до Галена, Преслава и други свои колежки, които треперят над фигурите си, а някои от тях и доста експресно отслабнаха.

Как е постигнала такъв феноменален резултат Ивана, все още не е известно. От доста време в попфолка се говори за инжекции за диабетици, с които не една или две певици буквално са се стопили, но дали и Ивана се нарежда до тях, само времето ще покаже. И това се случва въпреки предупреждението на лекарите, че въпросното лекарство никак не е безобидно, а дори е вредно за здрави хора, освен това е с недостиг във фармацевтичната мрежа.Навръх Великден Ивана демонстрира новата си фигура, като за целта смени няколко стилни тоалета при гостуването си в „Хелс Китчън“ и шеф Виктор Ангелов.