Психиатърът д-р Михайлов: ПП са свършени, кулминация на глупостта на Петков и Василев бе…

1682238423-clipboard19

„ГЕРБ в момента е в по-силна позиция. Те умеят повече от другите. В тази важна фаза, къде са Кирил и Асен? Борисов е в екрана и съумява да говори неща, които са валидни и чути от много хора“, заяви психиатърът д-р Николай Михайлов, цитиран от Дарик радио.

Той е убеден, че по време на лидерската среща Борисов и Петков са се прегърнали и попита откога лицемерието не е политическа добродетел и умение.

„Ако направят коалиция с ГЕРБ, ПП са свършени, ако не направят – имат всички основания, че ще бъдат свършени, те нямат полезен ход. Христо Иванов и ДБ могат да останат в твърдото ядро, защото той се движи по-интелигентно в този хаос“, поясни д-р Михайлов.

„Арестът на Борисов беше кулминация на глупостта на Кирил Петков и Асен Василев, защото те нямаха идея за продължение. Мислеха, че ще го унижат, но да си сервираш един унизен лидер на опозицията е нелепо поведение, политически неадекватно“, добави психиатърът.

Лидерът на „Възраждане“ според него е маломощен, защото си поставя непостижими цели: „Той е на границата на едно фантазиране, на ръба на реалността. Никога няма да управлява България“.

„Мисля, че всички се готвят за избори за не знам кога. Който направи партиен кабинет, ще загуби. Партията е нарцис по дефиниция и няма да се даде на народа“, каза д-р Михайлов.