Семейни драми: Жената на Башар Рахал му сложи рога със…

1682235197_1200_basar_raina

Романсът между Башар Рахал и Райна Караянева май е приключил, ако съдим по актуалните светски слухове, които, както често се случва, предначертават развоите в много отношения.

Актьорът и тунингованата красавица, която неведнъж легна под скалпела, за да постигне точно тази външност, с която е към днешна дата, имаха 5-годишна официална връзка, предшествена от две допълнителни години тайна любов.Чаровният актьор отново е ерген, а красивата му бивша спътница обикаля света в компанията на сина си. Двамата са се разделили официално преди няколко месеца, но до момента не са обяви това публично, пише „Уикенд“.Не е трудно обаче да се види, че Башар и Райна вече не се следват в социалните мрежи, освен това, както повелява обикновено традицията в такива моменти, са изтрили всички общи снимки, с изключение на рекламните, за да не дължат ненужни неустойки по вече подписани договори.

Причината за раздялата им се оказа изневяра, но не от негова, а от нейна страна. 33-годишната Райна слагала рога на Башар отдавна, но явно 48-годишният актьор предпочитал да си затваря очите, за да не я загуби, докато накрая не му писнало, гласи още изданието.Припомняме, че Башар Рахал се запозна с бившата манекенка, докато работеше с нея в „Лотария България“ по bTV през 2016 година. И именно покрай връзката си с него тя успя да стане популярна с участия в предавания и филми.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории