Борисов се бъзика с журналист: Стига си ми тикал, все едно сме заедно, хвани се за Деси

бойко борисов 1

Бойко Борисов нахока журналист, който се бе доближи плътно до него и искаше да разбере какво си е говорил с президента, почти ръгайки го със своя микрофон.

„Ти винаги заставаш до мен, като Беновска си, извини ме. Заставаш до мен, почваш да ми тикаш микрофона. Стига си ми тикал микрофона, все едно сме заедно, недей така, не е хубаво. Поне се хвани за Деси“, направи забележка лидерът на ГЕРБ на въпросния журналист.

„Президентът ни поздрави за успеха на изборите и предполагам си дава сметка, че щом съм дошъл, щом сме дошли като първа политическа сила, всичко лошо съм оставил назад, иначе не бих се срещал, не бих си говорил и с Кирил и Асен.

Да простиш в името на нещо по-велико, по-важно, е добродетел според мен. Омразата е най-лесното. Когато държавата в тотална криза и хаос, всички заедно трябва да се опитаме да я изведем от кризата.

Ако има добри служебни министри, които искат да продължат, да е ангажиран той, защото аз две години не съм бил на Европейски съвет.

Той е бил, той знае какви са договоренностите, какво са поемали като ангажимент, ние при едно ново правителство не трябва да скъсваме връзката с ЕС, това съм казал“, допълни Бойко Борисов.