Само в 7DniSofia.bg

Киро пищи от ужас в НС, скочи да защитава Руди Гела: За нас този Гешев е една бухалка!

payimage-579767-1280x886

И съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков се включи в общия хор да защитава колегата си Радостин Василев. По-рано днес Софийска градска прокуратура е изпратила предложение главният прокурор на България Иван Гешев да поиска от Народното събрание да свали имунитета на Радостин Василев. Причината е разследване срещу бившия спортен министър за упражняване на натиск върху бившата депутатка от „Има такъв народ Христинка Иванова.

Това се случи, след като Слави Трифонов изтегли партията си от управляващата коалиция по време на кабинета „Петков“, а Василев пристана на „Промяната“ и разцепи ИТН.

След като стана ясно, че в следващите дни Гешев официално ще поиска сваляне на имунитета на Радостин Василев, Кирил Петков скочи да го защитава.

Пред ПИК той обяви: „Както знаете, ние на този главен прокурор нямаме абсолютно никакво доверие. За нас той е една бухалка.“

Репортер на медията попита Кирил Петков и дали ще му е самотно в парламента без Лена Бориславова. Той не пожела да отговори, вместо това напусна сградата на парламента заедно с новата си любимка – сътрудничката му Виктория, с която напоследък е неразделен.