Грозната истина за отношенията между Нойзи и Мария Игнатова

noizi ignatova

Напълно нелепо и смешно поведение показва уж големият мъдрец Ивайло Цветков – Нойзи и то публично. Той се излага за пореден път като кифладжийка, държейки се като ревнива тетка с половинката си Мария Игнатова.

Знаем, че Нойзи де факто не е осигурил на съпругата си нищо след сватбата им, дори обратното – навря се да живее в нейната бащина къща и да се ползва от облагите, които тя му предоставя. Разбира се, в това се включват и спестяванията на Мария, както и хонорарите й за различни събития, на които още я канят за водеща.

Явно това кара Нойзи да трепери някой да не му я отмъкне и я пази като тигрица малките си. Тези дни, на рождения ден на „Господари на ефира“, гостите на партито останаха сащисани от това как Цветков не се отделя от половинката си и се скъсва да я „млящи“ пред погледите на всички.“Мария излезе за малко на сцената с бившия си Димитър Рачков и двамата показаха, че са в добри отношения, даже се избъзикаха с миналото си – това беше част от програмата. Нойзи обаче гледаше отстрани свирепо и щом Мария се върна на масата при него, той моментално я захапа, дръпна я да я целува. Смешно и нелепо за мъж поведение“, коментират очевидци на сценката, от която има и някоя и друга снимка.

Засега явно на Мария това демонстриране на собственост може и да й харесва, но за в бъдеще едва ли…