Яки мъжаги погнаха изверга Калоян, убил Криси без да му мигне окото. Стана му тясно в затвора

калоян-каймакчийски

Убиецът Калоян Каймакчиев се намира в полицейски арест от няколко седмици и там не е приеман никак добре от останалите. Според някои информации още в началото той е влязъл в разправия с друг престъпник и е бил пребит. Освен това има основания да се счита, че е бил и сексуално опозорен.

35-годишният Калоян е истински садист. Той уби 32-годишната Кристина Благоева, майка на малко дете, съвсем хладнокръвно и умишлено с два куршума в гърдите.Извергът е имал любовна връзка с жертвата, но когато тя поискала да я прекрати, започнал тормозът към нея.

Убиецът задействал план, който по-късно се оказал неефективен. Той помолил свой познат на име Георги Трендафилов да му предостави кола с деактивирани рег. номера. Той му доставил такава КИА, където щял да сложи трупа.

Убийството става посред бял ден. Причаква жертвата след работа около 14:00 ч. и в момента, в който тя влиза в колата си, той влиза от другата страна. Кристина се опитва да се измъкне, вика, опитва да излезе, но Калоян я хваща здраво за косата, опира пистолет в гръдния й кош и с два куршума я убива.

Каквото и да е наказанието му, то няма да бъде справедливо, защото едно малко дете остана без майка, а едни родители без дъщеря, пише Телеграф, цитиран от Стандарт.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории