Орхан Мурад не е на себе си, бившата му се показа с новия си любовник СНИМКИ

maxresdefault

Майката на Сузанита отпразнува 50-годишен юбилей в компанията на новия си любовник Румен. Тя съвсем забрави за предишния си живот с фолк звездата Орхан Мурад и се радва на новото начало.

След развода с легендарния фолк певец, Шенай вече се подвизава с моминската си фамилия. А името на новия й любовник е Румен Керимов и тя няма притеснение от афиширането на тяхната връзка.

Шени и Румен са заедно от три месеца и тя не спира да се хвали, че се чувства обичана и желана. Прави съпоставка с с Орхан Мурад, който за 19 години не е направил и малка част от нещата, които прави Румен за нея.
Юбилеят си Шенай отпразнувала шумно, като с организацията се захванали нейните дъщери Сузанита и Александра. Празничната вечеря, тортата и украсата били поверени на двете наследнички. Разводът с Орхан й докара втори рак. Злокачественото образувание е в областта на дясната гърда на майката на Сузанита и през есента е изрязано след 8-часова операция в престижна турска клиника. След тежката хирургическа интервенция Шени прекарва 17 дни следоперативен период в болничното заведение. Наред с това си прави и няколко разкрасителни процедури, с които да може по-лесно да си намери мъж.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории