Анита Мейзер умира в болница, започна да се сбогува с близките си: Никой не е длъжен да ми помага

анита-мейзер-1280x714

Сексбомбата Анита Мейзер бере душа в болница в САЩ, след като силиконът й се спука и се налага спешна операция по отстраняването му. Преди няколко дни тя помоли приятелите си да й се притекат на помощ с пари, тъй като няма средства да се подложи на интервенцията и е възможно да умре.

Преди броени часове тя отново се включи на живо от болничното легло и направи призив към всички, които искат да помогнат. Засега не е събрала нужната сума и вече губи надежда за живот. Дори започна да се сбогува с близките си, тъй като е обречена, пише show.blitz.bg.„Спуканият силикон натравя органите ми до такава степен, че не мога да спя от болка. Ако стигне до мозъка ми и всичките си пари да ми дадете тогава няма да може да ме спасите. Моля за вашата помощ.

Всеки долар е от значение. Благодаря на всички, които заделихте за мен от парите, които може би ви трябваха да си купите нещо за вас и се лишихте. Истината е ,че вече трябваше да съм оперирана, но нямам достатъчно кеш събран и предварително ви казвам : Сбогом приятели, познати и непознати хора, никой не е длъжен да ми помага, но благодаря на всички които го направихте и ще го направите. Вие сте моите Ангели спасители. Нека Бог ви благославя“, казва Анита.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории