Фенове на Левски разбуниха София с нов зулум в метрото

16818795811

Фенове на Левски отново разбуниха духовете на софиянци с поредната си хулиганска проява в столичното метро. След дербито с ЦСКА, завършило при нулево равенство в понеделник, ултраси на „сините“ са нападнали двама беззащитни привърженици на „армейците“.

Това става ясно от видео, което запалянковците на Левски сами разпространяват в социалните мрежи. На кадрите се вижда как те принуждават феновете на ЦСКА да се съблекат и да им дадат своите фланелки, които са с надпис, потвърждаващ принадлежността им към агитката на „червените“.Действията на ултрасите на „сините“ срещат различни коментари в социалните мрежи. Някои от тях са одобрителни, но преобладават критичните.

„Грозно!!!! Засрамете се, бе!!! Левскар съм!!! Какво правите, бе, боклуци, с момчето??? Наркомани долни… Измет! Вън от Левски“, пише в коментар фен на „сините“.Припомняме, че това не е първата вандалска проява на ултраси на Левски в метрото. В началото на март те едва не задушиха пътници в едно от влакчетата, след като пръскаха с пожарогасител във вагона по време на движение.