Хванаха Юлиан Вергов с поредна издънка, ето какво направи в центъра на София

юлиан вергов

След скандала с Диана Димитрова крачките на Юлиан Вергов се следят под лупа и ако актьорът си е мислел до момента, че ще успее някак да излезе сух от противоречивата ситуация, то след тази ситуация едва ли е още така.

Наскоро Вергов бил хванат в откровено нарушение и неспазване на някои важни правила за движение по пътищата. Актьорът, обвинен от Диана Димитрова в побой, минал на червено на натоварено кръстовище в центъра на София.

Случката е от началото на седмицата, на кръстовището на столичния булевард „Дондуков“ и театралната улица „Г. С. Раковски“, пише „Уикенд“. Вергов се движел с мотора си по „Раковска“ в посока Народния театър, уточнява изданието.

Движението обаче било спряно от светофара и в първия момент актьорът спрял заедно с останалите шофьори. Търпението му обаче, бързо се изчерпило и едва след няколко секунди той тръгнал и профучал с бясна скорост край спрелите автомобили, преминавайки на червено.

Пешеходци, преминаващи в този момент по тротоара, останали потресени от случката, защото ситуацията била и доста рискова, а мотористът бил единственият, който си позволи да не дочака зелената светлина. Разбира се, той не бил бързо бил разпознат от свидетели на случката, защото бил с каска и тъмни очила, но пък, както се казва, има и по-бдителни хора.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории