Скандално! Асен Блатечки заживя в дома на поредната си любовница

168154376620570

Ново любовно гнездо е свил Асен Блатечки, видяха папараците на „България“. Бившият на Диляна Попова бе уловен пред новото си жилище. Блатечки бе засечен точно на влизане във входа. Секунди по-рано Асен паркира огромния си джип точно пред кооперацията. Возилото на актьора е толкова голямо, че половината заема място за инвалиди.

Блатечки забелязва, че е паркирал неправилно, но това не го трогва особено. Звездата от редица филми слезе от колата заедно с кучето си Арис. В едната си ръка актьорът държи металната каишка, на която е вързан огромният доберман.

С другата отваря багажника на возилото и започва да търси нещо. Кучето от години живее с актьора. Блатечки води животното навсякъде със себе си – дори в телевизионния ефир. Явно нещата между актьора и червенокосата мадама са много сериозни, след като вече живеят под един покрив.Новото жилище на актьора е съвсем близко до старото му. Кооперацията, в която лошото момче на родното кино живее с гаджето, се намира на две пресечки от бившия му адрес.

Дали Блатечки е купил нов, по-голям апартамент напук на високите цени на жилищата, или е под наем, можем само да гадаем. Локацията отново е топ – в центъра на София и близо до всичко. Блатечки продължава да пуши бездимни цигари.

От години заклетият пушач отказа обикновените тютюневи изделия и мина на електронни. Той отново явно ги пали една след друга, тъй като се е запасил с цял стек.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории