Юристка остави Билалов без думи: Трудно е да не се къпеш 10 дни

1681404239-st3

Водещият на „Стани Богат“ Михаил Билалов остана впечатлен от острия като бръснач ум и бързите реакции на участника в шоуто миналата вечер Димитър Атанасов. Завършилият „Корпоративна сигурност“ мъж от Горна Оряховица отговори бързо и вярно на първите въпроси и лесно заработи сума от 1500 лева.

Това даде повод на Билалов да направи комплимент на съпругата на Атанасов, която го подкрепяше отстрани.

„Снежана, какво става тука, той е шампион“, каза Билалов.

„Абсолютен“, потвърди видимо доволната жена.

„Така ли е вкъщи, какво вика, като гледа „Стани Богат“: „Тоя как не го знае това?“, последва нов въпрос на Билалов, на който с жената отговори отново: „Абсолютно“, и с грейнала усмивка на лицето.

Преди това Михаил и Димитър имаха забавен спор при един от въпросите, на който трябваше да бъде отговорено къде човек винаги се кълне да казва истината.

Атанасов каза, че може би в кръчмата след определен момент от време се казва истината, но верният отговор е, че се случва в съда.

Последва крилата фраза на Билалов: В кръчмата се казва всичко, но не и истината.

В крайна сметка Димитър Атанасов си тръгна с 5000 лева от телевизионната игра.

Следващият участник – корпоративният юрист Ирина Василевска, проведе интересен диалог с водещия преди да започне участието си в телевизионната игра.

„Добре дошла на една приключенска душа. Много съм впечатлен, че си изкачила връх Килиманджаро. Кога си го изкачила?“, зададе въпрос Билалов.

„2014 година беше, но стана по-трудно, отколкото си го представях. Отне 10 денонощия цялото изкачване, огромната трудност беше много изненадваща за мен, това че толкова голям студ през нощта в палатките, спяхме с абсолютно всички горни дрехи и с обувки, за да издържим, и това че в продължение на 10 дни не се къпе човек, независимо от цялото това усилие и различните климатични пояси, през които минаваш“, отговори Ирина.

„Отначало е трудно, но после се свиква“, уточни Билалов.

„В някаква степен, да“, съгласи се участничката в шоуто.

„В края на краищата в един момент човек си казва…“, продължи водещият.

„Каквото е такова“, прекъсна го Василевска.

Да съм жив, другото е…“, приключи разговора Михаил и играта започна.

Юристът Ирина, която бе подкрепена от сина си Пламен, лесно стигна до сума от 1500 лева, без да ползва жокери, и утре ще продължи да се бори за повече пари.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории