Станислав от Хелс Китчън вдига сватба с голяма красавица, ето коя е тя

1681369364_stanislav_ot_hels_kitchan_vdiga_svatba_s_grimiorka_1

Майстор-сладкарят Станислав Иванов, чиято звезда изгря в кулинарното шоу „Хелс Китчън“, разочарова всичките си фенки с един ход. Оказа се, че съвсем скоро мускулестият мачо, който успя да предизвика фурор в Кухнята на Ада, събличайки се гол до кръста, се готви да мине под олтара с приятелката си.Девойката се казва Божидара Мирчева и работи като професионален гримьор.

През август миналата година той е паднал на коляно пред любимата си в Позитано, Италия и веднага е получил заветното „ДА“ от нея. Екскурзията планирал буквално за няколко дни и в крайна сметка всичко замислено се случило точно по план.Очаква се сватбеното тържество на влюбената двойка да е през настоящата 2023-та година, като най-вероятно бъдещите младоженци ще заложат на късното лято или есента.

Наскоро в профила си в Инстаграм Божидара призна пред всички любовта си към Станислав, споделяйки с последователите си романтично видео.Като двойка са авантюристи, обожават да пътуват, както в България, така и зад граница, а сред вече покорените дестинации, са Египет и Тайланд. От двамата обаче, повече е пътувала Божидара, а причина за това вероятно е, че в миналото е припечелвала и като модел, пише „Галерия“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojidara Mircheva 💄 (@bojidaraa)