Коментатор: Гласувайте с машина, ако искате да е сигурно, че гласът ви е преброен

кирил петков асен василев

Вчера бездомни кучета изядоха млада медицинска сестра в Долна Оряховица, а децата не ходят на училище, защото някой плаши с бомби. Говорещи от телевизора глави стряскат с хаос, инфлация, кризи. Продават страх.

Три години България е в ремонт. „Under construction“.През това време светът се обърна с краката нагоре – пребори се с най-голямата пандемия, пусна робот който пише стихотворения и компютърен код, Русия нападна Украйна, Европа се обедини, преформулира се цялата схема на световната икономика и търговия, NASA летя до Луната, а нас ни няма на картата. Не пеем в хора, никой не ни брои за живи.

Румънците ни изпревариха „с 200“. Хърватите влязоха в Шенген и Еврозоната. Ние сме със „служебно управление“ – нещо като да са ни спрели тока, и да караме на армейски генератор от 80-те години на миналия век.Цел номер 1 на тези избори е да се отървем от тази руска хватка. Властта трябва да се върне там, където и е мястото – в Народното събрание.

Там е нашето представителство, там имаме контрол върху процесите.Пиша това, защото виждам, че според всички социологически изследвания има голям процент колебаещи се. Искам да им дам аргументи, за да отидат да гласуват.

Колкото по-голяма е избирателната активност, толкова по-легитимен ще е този парламент.

Разбира се, гласувайте с машина, ако искате да е сигурно че гласа ви е преброен, и то – правилно:)


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории