Само в 7DniSofia.bg

Скандал! Министър, близо до Радев, гори след изборите! Влязъл е в голям конфликт

payimage-568703-scaled-e1679658245582

Вътрешният министър Иван Демерджиев е пасажер, твърди вестник „ Уикенд “. Силовият вицепремиер e влезнал в спор с двамата си заместници – Венцислав Катинов и Емил Генчев, което е предопределило ориста му.

„ Той приказва намерено това, което си мисли “, безапелационни са източници от Министерство на вътрешните работи, които считат, че това е повода да си сътвори толкоз врагове.
Още като правосъден министър Иван Демерджиев се открояваше с изключителна неприкритост в обществените мрежи, която може и да е естествена за пловдивски юрист, само че не подхожда на персона с упоритости в политиката.

Твърди се, че той е взел на мушка най-малко един от сегашните министри в служебното държавно управление и почнал да го проверява, а никой не желал да основава проблеми във властта.
Смята се, че президентът също е свалил доверието си от Демерджиев и към този момент даже не му подвига телефона.
Като добър юрист Демерджиев бил наясно, че е пасажер, само че се избавя, към този момент, тъй като има избори и би трябвало да подсигурява законността на вота. За момента в Президентството не желали да вършат внезапни ходове, с цел да не избухне някой огромен скандал.