Само в 7DniSofia.bg

Скандално! И Валерия от Ергенът скри истинските си години, ето всъщност на колко е

960x540

Валерия от Ергенът е сред ония мадами, които влезли в романтичното шоу, след като скрили истинските си години. Хубавица се подмладила с цели четири години. А от светски сайт разбрахме, че миловидната на вид мома се е пръкнала през 1995 г и в момента не е на 24, а на 28.Нахалната природозащитничка не изглежда възрастна, но на 24 е била отдавна и защо си спестява реалната възраст няма разумно обяснение.

А тази практика да се изкарват по-млади вече е практика в шоуто. В този епизод на Ергенът от начало се разбра, че едрата Елисавета скрила 3 години от възрастта си, а Валерия я задмина с 4.

На снимка от 2013 г от участието на фаворитката на Евгени в конкурс се вижда, че тя се е представила като Валерия Георгиева от Плевен на 18 с мерки 83/63/89, височина 170 см и 48 кг.На фотото от преди тя изглежда точно на 18, но си личи, че е леко уплашена.Ако си спомняте в първия епизод на шоуто с подобна лъжа станаха известни няколко участнички. Едната от които бе Гери Стаменова, представяйки се за 24-годишна,  а всъщност бе на 29. А Деница Дишкова се мъчеше да ни заблуди, че е на 34, а  всъщност изглеждаше най-малко на 40.