Всеки политик в подобна ситуация би бил с приключена кариера, но не и Кирчо, псува красиво

кирил петков

От Фейсбук профила на Борис Марков

Има хора, които харесват Борисов и те гласуват за ГЕРБ, има и такива, които не харесват Борисов и те гласуват за ППДБ. Абсолютно все едно кои ще са лидерите на ППДБ, стига да псуват красиво Борисов, ще намерят подкрепа. Нямат собствена светлина, нямат някаква лидерска визия, нямат харизма, колкото по-красиво псуват, долкова повече подкрепа получават.

Това ги спасява хората да не ги намразят за тоталната аматьорщина и безхаберие. Затова не сработват базови политически закони за тях. Иначе е достатъчно само наличието на Лена в листите за да не ви мине идеята да гласувате за тях. Това е най-грозната възможна демонстрация на неуважение към съпругата и толериране на любовницата “на работното място”. По-грозно е невъзможно. Това ли продаваш на избирателите?! Как да гласуваш за човек, който пренебрегва жена си и от девет дерета вода ще донесе за да припише някакви качества на любовницата, а тя милата семпла, семпла… Пределно ясно, че ще пренебрегне и теб, избирателя му. Той пренебрегва съпругата си, теб няма да пренебрегне.Всеки политик в подобна ситуация би бил с приключена кариера, но не и Кирчо, псува красиво.

Резултатите от изборите зависят само от Борисов. Ако мобилизира своите и не раздразни останалите, ще спечели. И обратното, ако ги раздразни и не успее да мобилизира своите, ще загуби. В това е заключен резултата.

Иначе в ППДБ е трагедия. Нищо нямат, никакъв потенциал, нула. Може да се каже дори, че бордовете на Надежда намкояси са подвеждаща реклама. На снимка не се вижда, че си дъвче бузите като говори. Щом до такива опряхте да водят дружина, другите какво да ги коментираме? Божанов 10 години начело на електронното правителство и нищо не е мръднало и на йота, ашуре в Пазарджик, онзи ренегат в Габрово, пияния комунист в Перник, онзи от който трябва да си пазите чантата в Плевен, тези ли да коментираме?! Няма смисъл, ясно е, че нормален човек не би гласувал за тях и с пистолет на челото опрян.

Но псуват красиво…