Депутат от ГЕРБ не се сдържа и каза истината на народа: Тия новите от ПП-тата само говорят

Министър Николай Нанков (3)

От ПП тухла върху тухла не видяхме. Нищо ново не е построено, нищо старо не е съхранено.

Този коментар направи във Фейсбук водачът на листата на ГЕРБ – СДС в Ловеч Николай Нанков.Работа трябва. Няма развитие без работа. Тия новите от ПП-тата само говорят, подчертава бившият министър на регионалното развитие.

Нанков обобщи в соцалната мрежа срещите си с хората от село Радювене.„С колегите от листата Ирина Митева, Любомир Банчев и Андриана Младенова си говорихме с хората по наболелите въпроси. А те са като навсякъде – цени, инфлация, доходи. И още от тяхната мъдрост – малко да имаш, ама да ти стигат, а не много хартия в джоба, а в магазина не стига за нищо, това вече сме го виждали преди много години. И в Радювене, а и навсякъде в област Ловеч, хората искат от нас да успокоим инфлацията, да свалим цените и да работим всички да са добре“, написа той в соцалната мрежа.

Ето и цялата публикация на Николай Нанков:

Работа трябва. Няма развитие без работа. Тия новите от ПП-тата само говорят, но тухла върху тухла не видяхме. Нищо ново не е построено, нищо старо не е съхранено. Добре бяхте започнали, спряха ви. Сега се връщайте и се хващайте за работа. Както работи кметът на селото Hadji Ignat Ignev. Това ни казаха днес в Радювене. Как по-точно да се определи случващото се в страната ни през последните 2 години не знам. С колегите от листата Ирина Митева, Любомир Банчев и Андриана Младенова си говорихме с хората по наболелите въпроси. А те са като навсякъде – цени, инфлация, доходи. И още от тяхната мъдрост – малко да имаш, ама да ти стигат, а не много хартия в джоба, а в магазина не стига за нищо, това вече сме го виждали преди много години. И в Радювене, а и навсякъде в област Ловеч, хората искат от нас да успокоим инфлацията, да свалим цените и да работим всички да са добре. Знаят, че ще могат да гласуват с хартиена бюлетина, както бяха поискали, знаят и Номер2 на ГЕРБ-СДС, знаят и че СтабилнаБългарияОтново може да има само с Победа.“