Само в 7DniSofia.bg

Колтуклиева с разкрития за Руди Гела, тормоз над журналист и разследване на ГДБОП

Радостин-Василев--1280x853

От Фейсбук профила на Соня Колтуклиева.

Денят на истината!

Радвам се за Цветан Фиков – той вече е напълно свободен от тормоза, който преживяваше през последните 8 месеца!

На 26 юли, в 8:30 часа сутринта, 8 униформени служители на ГДБОП, въоръжени със заповед на съдия Силвия Георгиева от Софийски районен съд, влизат в дома на Цветан Фиков, обискират го и го извеждат; затварят го за 8 часа в килия в Седмо РПУ, освобождават го срещу гаранция от 1 000 лева.Защо?

Защото министърът на спорта в оставка Радостин Василев е подал донос срещу журналиста Цветан Фиков.

Спор(т)ният министър почувствал живота си застрашен, заради два смс-а на Цветан Фиков до Кирил Веселински, пиар на Министерството на младежта и спорта: “Кажи на шефа си, че ще го бия по медиите като шкембе у дувар” и “Ще му оскубя косъм по косъм гелосаната глава, ще те дебна и ще изкарам на показ в медиите всяка нередност извършена от теб.”Поводът: спор(т)ният министър затвори ненадейно детските тенис-кортове на стадион “Септември”, а Цветан Фиков откри нотариален акт, че обектът е общинска, а не държавна собственост.

Всъщност, всички набези на Радостин Василев, които компаньоните му филмираха, докато той се правеше на разследващ журналист, се оказаха пунта-мара и безсрамни измислици. Тези 7 месеца ще останат като най-безсмислените и най-скандалните в историята на Министерството на младежта и спорта.Та, значи, храбрият “борец срещу мафията”, кандидатът за вътрешен министър, изпаднал в паника от два смс-а?! Смях и позор.

Хахаха, не е само това. На 7 юни 2022 година, Радостин Василев изпраща до Бойко Рашков сигнал и търси закрила от държавата, защото се бил почувствал заплашен за своята “сексуална неприкосновеност”, заради публикации на Nbox.bg, Narod.bg, WowMedia.Този може ли да бъде сериозен политик, моля ви се?! Освен това, в официален документ лъже – търси закрила от МВР срещу медиите, защото пишели, че е нахлул в ресторант “101”, за да издирва невярната си любовница Ралица Младенова, която се била скрила в тоалетната, и с тези клевети щели да му развалят семейството. Истината: Нина Петкова-Василева напуска Радостин Василев много по-рано, през пролетта на 2021 година, подава молба за развод и го получава официално през март 2022 година, заживява щастливо с новия си мъж и вече имат син.

В 48-я парламент, тръгнах да питам Бойко Рашков за разследването “Градинаря” – за трансферите от чужбина на огромни суми на Николай Воденичаров, който е работил като градинар в неговата частна резиденция, а двамата са се чували около всеки съмнителен превод. Бойко Рашков нищо не ми отговори за “Градинаря”, но ме репликира така: “Познавате ли Цветан Фиков? Ще бъде обвинен в опит за убийство на Радостин Василев!”

Нищо подобно! Софийска районна прокуратура днес прекрати разследването на Цветан Фиков за “заплаха за убийство” срещу Радостин Василев поради липса на данни за извършено престъпление. Естествено!Понеже Радостин Василев нямаше как да подаде сигнал до МВР и ГДБОП срещу мен, когато започнах да публикувам разкрития за: приятелските му назначения – на Александър Тодоров за изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор, на Венцислав Петков за изпълнителен директор на Национална спортна база, на Александър Станев за директор на спортния тотализатор в Плевен-област, на Иван Василев, съпруг на Виктория Василева, за озвучител в Националния стадион “Васил Левски”, на Мирела Желязкова в рекламния отдел на спортния тотализатор, за договора за софтуер за 1 800 000 лева, за договора за 500 000 лева на сдружение “Младежки радости”, за договорите за реклама в столичното метро, за договора за 117 350 лева с кантората на Лена Бориславова … епилираният женомразец Руди Гела измисли някаква романтична история с мен, засипа Фейсбук с клевети и лъжи – толкова брутални, колкото дори Къро не използва срещу други гангстери.

Кириле, още чакам отговор от теб за скандала на Радостин Василев с Христо Аврамчев в Плевен и за незаконното придобиване на полицейското досие на бизнесмена.Христо Иванов и Атанас Атанасов наясно ли са какъв товар поемат с коалицията с “Продължаваме промяната”?! И те се правят, че не са чули оглушителните разкрития на Георги Георгиев, който в интервю с мен, на 16 март, каза като очевидец: Радостин Василев поиска от Кирил Петков по 500 000 евро на човек за всеки отцепник от “Има такъв народ”, който ще подкрепи правителството. А на друга група, е било платено от Асен Василев, казал Радостин Василев в дома си, на потайните срещи.

Най-срамното политическо търгашество в най-новата история на България!

П.П. Като министър Радостин Василев плаща на Кирил Веселински 2000 лева заплата и 14 400 лева от спортния тотализатор. Киро пиара замени Сашо тотото в антуража на Руди Гела, след разкритията на медиите за мъжките му приятелства и ролята на Ралица Младенова, Тинка Игнинска, Жасмина Стоичкова (Мис Силикон) като паравани.