Шеф Манчев с неподозирано признание за алкохола: Ще кажа истината!

Шеф Манчев

Наскоро Шеф Манчев бе на гости в подкаста на Йонислав Йотов – Тото, където буквално реши да си развърже езика по въпроси, свързани с личния си живот, за които досега не е имал желание да говори.Кулинарният гуру реши да бъде докрай искрен и за развитието си на готвача, както и през какво е минал по пътя към успехите не само в тази сфера на реализация. Любопитно бе, че той говори открито и по темата „дали алкохола е порок на готвачите“, както и „дълговете след пандемията“.

„Пандемията беше за всички, той не беше само за мен. Аз не съм работил една година в този период. Загубих много, до ден днешен си изпращам дълговоте от тази пандемия. Затворих всичко, а имах 50 човека персонал. Плащах заплати и какво ли не още. Трябва да си помагаме сами, а работата на държавата е да начертае рамката“, споделя Манчев. И добавя:“Имам приятели, които ми бяха гръм и помогнаха. Вярвайте ми това е най-голямото богатство на света – приятелите.

Д-р Михайлов е тука, наистина му благодаря, че имам такива приятели до себе си. Той е собственика на Рамус, помага ми много и до ден днешен ми помага.““За това, че готвачите имат масово проблеми с алкохола е тотален мит. Преди време го е имало, говоря за соца, тогава просто са нямали какво да правят. Всички бяха по на 125 лева заплата. Сега няма време за това, но ние сме българи и обичаме да си пийваме табиетлийски.Аз също съм така. Обичам табиета. Кухнята и алкохола са свързани, ако се уважаваш при вкусната храна винаги имаш и хубава чаша вино. Но масово проблеми с алкохола готвачите нямат – това е мит“.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории