Само в 7DniSofia.bg

Мрежата гръмна: Истина е вестта за Любо Нейков… грозна гавра! СНИМКА

1679122495_screenshot_2023_03_17_at_181549

„Преди малко бях потресен от постъпката на човек, който харесвам и гледам продукцията му с интерес, кефи и дори доза възхищение. Става въпрос за Йонислав Йотов – Тото, който си направи шега с Любо Нейков. За мен дебела и безвкусна.“ Така започва поста си възмутен фейсбук потребител.Продължението се оказа още по-любопитно.

„Затова, че харесвам това, което прави едната половинка от „СкандаУ“ оставам и частица вероятност вината да е в мен и да не разбирам от модерния хумор. За какво говоря?“, пише Станимир Иванов. И поста му не спира дотук!“Тото качи снимката, която съм приложил, а към кадъра е добавил и следното: „Честито на Любо Нейков за Оскара. Време беше още на мумията, но…сега е момента.“ За мен е малко излишно, подканвам го да покани Любов в подкасти си, да му се извини и да си поговорят“, пише този потребител.

Скрийншот на въпросната ситуация, в който Йонислав Йотов – Тото демонстрира специфичния си хумор. Коментарите под публикацията са най-разнородни и са в двете посоки. „Мисля че шегата заприличва на шегата на Крис Рок която не се получи но получи песница от бачо Смит за цялостно творчество“, пише Сашо Христов. А Йордан Иванов добавя: „Ако съм на негово място и ме поканиш в подкаста, няма да ти стъпя в мазата.“

„Страхотен Брендън. Изненада ме с тази роля. Макар да бях за Остин Бътлър, радвам се много и за Фрейзър. А като спомена Любо Нейков хахаха.“, пък е на мнение Магдалена Вълчева. Коментарите продължават с: „Фънки на младини“, *моментът“ и т.н.

На последния коментар обаче, се включи и самият Йонислав Йотов – Тото, който отбеляза с ръкопляскане и след това поправи оригиналната си публикация.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории