ЦСКА гласи удар по Левски! Ето какъв е той

цска магазин

ЦСКА ще опита да нанесе сериозен удар на Левски през лятото. На „Армията“ искат да привлекат латвийското крило Чебрайлс Макрецкис, който през февруари беше пред трансфер при „сините“. На „Герена“ обаче не успяха да платят исканата от Пирин сума.

Очакванията бяха 22-годишното крило да премине в Левски през лятото, но сега за подписа му се очертава сериозна битка. Още повече, че Макрецкис става свободен агент след края на сезона.Битката през лятото за латвиеца изглежда ще бъде доста оспорвана, тъй като и ЦСКА 1948 проявява интерес. През тази зима крилото на „орлитета“ отказа оферти на пловдивските Ботев и Локомотив, за да стане част от Левски, но тази сделка не се осъществи. Не е изключено „канарчетата“ и „смърфовете“ да опитат да привлекат Макрецкис и през лятото.

„Само един клуб от Топ 3 официално не се е интересувал от него“, коментира изпълнителният директор на Пирин Велислав Елезов.

Чебрайлс Макрецкис е формиран като играч в школите на германските Байер Леверкузен и Борусия Дортмунд, а в Пирин е използван на няколко поста.