Майката на Елена от „Ергенът“ проговори за победителката, продуцентите са бесни

1679038513-1feb0b41-b251-453e-be00-6a361eb35254

Елена от „Ергенът“ определено иска да покори Евгени Генчев и изглежда, че си проправя пътя към него. Макар и бавно, мнозина твърдят, че именно тя е следващата победителка във втория сезон на предаването.

Изглежда обаче, че майката на Елена също иска да намекне нещо. Поне така смятат потребители в нета, които са попаднали на профила на майката на риалити звездата.

Красивата Елена с артистична снимка, на които е с аксесоар очила и се харесва на феновете си.„Майката на Елена си е постнала снимка от жълт вестник със заглавие „Елена е победителката в „Ергенът“ и с въпрос: „Наистина ли?“. Не се наемам да тълкувам, но виждам, че жената е любител на теориите на конспирациите. Може и по този казус да вижда неща, невидими за мнозинството“, гласи коментарът, пише Vbox7.

Факт е, че родни таблоиди предричат победата да е в ръцете на Елена, но пък друга информация накланя везните към Валерия. Припомняме, че в началото на шоуто се твърдеше, че Ирина Карабаджак ще спечели, но за момента тя не е активна с Евгени.