Вежди Рашидов в Раковски: Успехът на ГЕРБ ще е успех за държавата

вежди рашидов

„Гласувайте с разум, не давайте власт на бездарния, на нахалния, на случайния. Каква „Промяна“ е за две години да съсипеш живота на българина, да докараш до бедност три четвърти от населението? Трябва ни премиер като Бойко Борисов, с него България може да стане отново стабилна, с него ще си подредим държавата, с него съм работил и ще продължа да работя в името на хората. Успехът на ГЕРБ на тези избори ще е успех за държавата. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС за област Пловдив Вежди Рашидов в Раковски.

Той заедно с областния координатор на ГЕРБ-Пловдив област Георги Мараджиев се срещнаха с жители в читалището в града. Домакини бяха кметът на общината Павел Гуджеров и кандидатът за народен представител от Раковски Младен Шишков.Той припомни с подробна аудио-визуална презентация свършеното от правителствата на ГЕРБ и реализираните и започнати големи инфраструктурни проекти и го сравни с нищо правенето на правителството на „Промяната“.
„ГЕРБ остави след управлението си стабилност, устойчив растеж и добра покупателна способност, а след „Промяната“ има само посредници като МЕТ, Литаско, Джемкорп, освен това висока инфлация и ниска покупателна способност“, подчерта Шишков.

„Аз съм реализиран човек, цял живот съм градил името Вежди, цял живот съм създавал – и в изкуството, и в политиката, затова съм убеден, че мога да бъда полезен на хората от област Пловдив така, както работих и за Пловдив – мога да покажа всички хубави неща, които ГЕРБ направи за този град. Затова ви призовавам да гласувате за хората, които могат да управляват успешно България.„Мога да кажа, че за поредна кампания обикаляме Пловдив област и съм обнадежден. При срещите ни с хората виждам, че те ясно си дават сметка за наследството на „умните и красивите“ и с надежда гледат към изборите. Важно е за всички ни да имаме мощната ви подкрепа, за да направим правителство, което ще изведе България от кризите. А с такъв водач – великан като Вежди Рашидов няма как да не спечелим на 2 април с номер 2. Победа за стабилна България! Отново!“, призова Георги Мараджиев.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории