Така се прави! ГЕРБ зарадваха дамите с 222 гербера

articles__943745fcbc96e0b1e1f48a1aa4d11ecd

222 гербера подариха днес колегите кандидати от листата на ГЕРБ-СДС, написа във Фейсбук водачът на листата на коалицията в Ловеч Николай Нанков. Цветята са по повод 8 март, а броят им отговаря на три пъти повтореното число 2 – номера на ГЕРБ – СДС в бюлетината.

Празникът е хубав повод за усмивки, но трудностите в ежедневието бяха споделени от всички, с които се срещнаха кандидатите ни за народни представители, добави Нанков.

Ето и цялата му публикация в социалната мрежа:

222 гербера подариха днес колегите кандидати от листата на ГЕРБ-СДС. С цвете и благопожелания за здраве и щастие бяха зарадвани дамите на много места. Ирина Митева, Петко Пенков, Любомир Банчев, Иван Цветанов, Андриана Младенова и Цветелина Борисова се срещнаха с работещи жени да ги поздравят за 8 март. Празникът е хубав повод за усмивки, но трудностите в ежедневието бяха споделени от всички, с които се срещнаха кандидатите ни за народни представители. Искаме #СтабилнаБългарияОтново, когато се живееше по-леко, страната вървеше напред, а цените в магазина бяха по джоба ни. Това бе най-често срещаният коментар от днешните многобройни срещи в областта. Верният #Номер2 в бюлетината се знае от всички.