Извънредно! Борисов с шокиращо изказване, всички онемяха!

бойко борисов 1

1,2 млрд. ви бях оставил за пътища, на чакъл щеше да е магистралата до Русе, да се асфалтира. Сега е ужасно. Това заяви в Бяла лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, пише Блиц.бг.

„Сутринта търси билети за самолет, да кацна на летището на Еконт-а, ама го няма. Исках да взема някоя ядка от магистралата – парите ги взели. За радост видях засети ниви, трактори, сеялки… Поне нивите са цели.

Сега може да изберете. Казвах ви, че ви взимат по 1 лв. за всеки литър бензин и нафта… Тези училища, тези детски градини, които имаха газ – всичко приключи! Компенсацията, която обещават и пускат – не им стига за осветление. Само за общините трябва да се направи огромно финансиране в бюджета. А парите ги няма. 2 години – нищо!“, отсече той.

„Този път трябва да си гласувате за вас. И за пенсиите ви излъгаха – уж получавате повече, а като идете в магазина – те заминават. Моите 50 лв. си бяха 50 лв. Те знаят само да ходят и да намират кусур. Но за да ти намери кусур някой, трябва да направиш нещо. Аз не мога да им намеря кусур, те не са направили нищо“, заяви още Борисов. „Тези 1,2 млрд. ги няма, похарчиха ги! Дълг след дълг, те затова не искат да покажат бюджета. Всичко, което се обещава, за него пари няма. Но аз се надявам, че Радев ще го покаже през министъра. Иначе не е честно. Обещават ви увеличение на пенсиите, но те ги няма парите.

Оптимизъм може да дадем, само ако победим с много. Вече нито един политик няма, който да не е казал думите „хаос“ и „застой“.

Тук в Бяла гледахте контрабандата на горивата, помните ли какво правиха цистерните? Контрабанда страшна! И над 5 млрд. отидоха в Русия. Затова имаме подкрепа от Запада ние, защото им видяха отношението. След робство сме се възстановили, ще се възстановим и сега“, добави той.