Елен Колева с разтърсващи откровения: 10 години бях на дъното заради този злодей

1664868235-1614059707-101462184-161152815412294-5306965288627994624-o

„Голямата популярност бързо ти изпраща сметката“, това сподели Елен Колева в „Отблизо“ по БНТ. Както е било винаги досега, красивата актриса бе пределно откровена, интересна и впечатляваща. А някои от откровенията й са направо разтърсващи!“На 4 стъпих за първи път на сцена. Още от този момент нямах никакво съмнение, че тя е моят път. Когато от Монтана дойдох в София, за да уча в НАТФИЗ, не познавах никого в столицата. На 23 бях обявена за „Актриса на годината“ и получих приза за „Най-разпознаваемо лице“, върна лентата още в началото на гостуването си Елен.Известно е, че ефектната брюнетка стана популярна още с втората си роля в киното – тази в „Шивачки“, след която започват да я спират по улиците, да й пишат писма.

Тогава тя решава, че след като е публична фигура, не бива да крие личния си живот – въпреки че още тогава мъдрата й майка, която е уважавана балерина, я убеждава да направи тъкмо обратното. Точно в този момент се случва и любовната й история с мъж, който впоследствие повлиява крайно негативно на кариерата й, разлюлява сериозно и психиката й. „Никога не съм спирала да се занимавам с изкуство. Но 10 години бях на дъното. Първо страда егото, въпреки че по-тежко е страданието на душата. Но тогава започна и моята трансформация. Станах пациент на космоенергетиката, а после разбрах, че искам да я практикувам – това е единственият научен метод извън медицината, признат от СЗО“, разказва Елен, която вече има диплома за експерт в космоенергетиката.

Днес тя е щастлива със своята разумност, с границите, които поставя между жълтата публичност и смислената известност. Постигнала е хармонията между вътрешния мир и външния свят, интелекта и перфектната визия, за която редовно полага грижи.