УЖАС! Психически нестабилна жена тормози столичани, искала да вземе бебето на майка

насилие

Столичани се оплакват от жена, за която се твърди, че е психически нестабилна.

Част от живущите в столичния квартал „Надежда 2“ твърдят, че в района на квартала обикаля жена, която ги тормози и притеснява с действията си. К. Алексиева написа, че въпросната жена, след земетресението в Турция, е правила заклинания посред бял ден и заравяла нещо в земята до жилищен блок.

„Интересува ме дали жената е опасна?“, написа Алексиева, която сподели и какво е преживяла.

„Снощи, прибирайки се от работа, тази жена повтаряше „клоп, клоп“ систематично в ритъма на крачките, които правех. Обърнах се да видя какво става и тази ме гледаше, повтаряйки „клоп, клоп“. В следващия момент започна да повтаря думата „инвалида, инвалида“ (аз накуцвам) и в следващия момент ме подгони, продължавайки да повтаря систематично „инвалида“. За мое щастие спрях една двойка и тя спря да ме гони“, добави К. Алексиева.

Алексиева отправи призив в мрежата – ако някой познава жената, за която се твърди, че е психически нестабилна, да разкаже повече за нея.

„Искам да живея спокойно в квартала, без да се чувствам застрашена. Благодаря за вниманието!“, завършва поста си К. Алексиева.Росица И. отблезява в коментарите под публикацията, че преди около месец и тя е имала проблем с нея. Тогава жената е била подпийнала и е искала да вземе бебето на Росица.

„Ако е тази, която обикаля около църквата, преди около месец и ние имахме ситуация с нея. Беше си пийнала и беше решила, че иска да вземе бебето ми за себе си. Едно преминаващо момче я спря да не върви до нас и да се бута, и под виковете и “Боклук, искам бебето” ни изпрати до Ломско“, коментира Росица И.

По данни на Росица кварталният полицай е заявил, че няма какво да се предприеме, тъй като жената е умствено изостанала, била под запрещение и за нея се грижели баща й и брат й.

Потърпевши обмислят да се съберат и заедно да попадат сигнал в полицията. Те са категорични, че жената трябва да бъде настанена в специализирано заведение.

„Мисля, че тази жена не трябва да е сред нас, а в психиатрична клиника“, добавя К. Алексиева.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории