Само в 7DniSofia.bg

Размина й се с ,,малкия дявол“: Лили Иванова пострада заради високи токчета

лили-иванова-трон1

Лили Иванова прекара националния празник и почивните дни у дома, защото е навехнала крака си.

Примата се е оплаквала от режещи болки в глезена, който е отекъл. Лили почти не можела да стъпва и споделила, че за щастие й се разминало с „малкия дявол“. За пострадалия крайник на попзвездата би тревога нейната бивша домашна помощница Мария. Когато навестила Лили в нейния мезонета , за да й занесе мартеница, а певицата едва отворила вратата.

Изпълнителката на „Ветрове“ куцала и обяснила на ексикономката си, че е изкълчила крака си. Не уточнила обаче къде и как се е случило това, но 72-годишната жена не я разпитвала, а направо решила да действа, за да облекчи страданията на топпевицата.

Мария, която е бивш служител на Дома на ветераните на изкуството и културата в столичния квартал „Захарна фабрика“, била веща в масажите. Тя приложила към своята бивша работодателка бабешка, но ефикасна рецепта за навехнат крайник. Близки на примата споделят, че бившата ѝ домашна помощница напълнила леген с топла вода, разтворила в него сапун и приканила Лили да натопи пострадалия крак вътре. След това започнала да го разтрива леко с разтвора.

След процедурата иконата на родната попмузика се почувствала по-добре, но решила да си остане вкъщи и по възможност да не натоварва навехнатия крайник. Според хора от близкото й обкръжение Лили е стъпила накриво по вина на високите токчета, с които не се разделя. Те я увещавали да избере обувки с по-равна подметка, но примата отказвала, мотивирайки се със сценичния дрескод.

По думите на нейната ексикономка напоследък топпевицата се жалвала от болки в краката и дори ѝ обещала, че поне у дома ще наблегне на пантофките без ток. По съвет на свои приятели Лили си накупила няколко чифта маркови маратонки, основно за да тренира в домашния си фитнес.

Когато напуска обаче покоите си, изпълнителката на „Панаири“ е винаги поне с 10 сантиметра по-висока заради обувките си. Лили от младини има пиетет към високите токове, който се е запазил и досега. Певицата била категорична, че когато една жена, кумир на публиката, излезе на сцената, високите токчета са абсолютно задължителни, предаде hotnews.bg.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории