Стана за смях! Глория изглежда по-млада от дъщеря си, заприлича на тийнейджърка СНИМКИ

глория

Какво може да стане, ако някоя родна звезда прекали с фотошопа или филтрите? Отговорът е ясен, а поп фолк дивата Андреа, например, много добре познава последствията от това. Този път обаче, не тя, а колежката й Глория се заигра с програмите в телефона си. До такава степен, че сигурно дори и дъщеря й не я е познала.Наскоро ви показахме колко баровски рожден ден вдигна на малката си дъщеричка Симона Загорова. На луксозното парти, разбира се, присъстваше и именитата й баба – примата на поп фолка Глория. След партито обаче, на Глория явно й се е прийскало да се подмлади малко, преди да пусне снимки в социалните мрежи, но така е прекалила, че чак е комично.

На скорошните си снимки Глория прилича по-скоро на тийнейджърка, отколкото на баба на двегодишна внучка. Лицето й е неузнаваемо, а феновете й – потресени.

Изпълнителката си е поиграла сериозно май, за да изглежда по този начин. И да, хубавите й черти си личат, но не и реалния времеви отпечатък по лицето. В първия момент, когато я видите, със сигурност сте си помислили, че това е някое момиченце.

На последващ кадър обаче, на който Глория е в компания на симпатичен младеж, ясно си личи как изглежда в действителност.

„Боже, на какво се е направила?!“, недоумява нейна фенка в мрежата, която направо не вярва на очите си. „Толкова хубава жена е дори и с бръчките, защо й е нужно да прави това“, диви се друга.

Дали Глория ще направи някакъв коментар за пишман разкрасените си снимки, не знаем, но със сигурност следващия път много ще внимава, когато ги редактира в телефона си.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории