Истината излезе наяве: Евгени изхвърли Кристина от „Ергенът“, заради богат любовник

7 Dni Sofia03.03.2023
39

Бивш богат любовник на изхвърлената от „Ергенът“ Кристина я разглезил дотолкова, че тя непрекъснато имала претенции към екипа на предаването и самия Евгени.

Юристката, която напусна преди ден, не била доволна от нищо по време на краткия си престой в Турция. Не одобрявала роклите, грима, храната, дори си позволила да поиска смяната на часа на снимките, защото си почивала. Екипът, Евгени и останалите момичета били крайно изнервени от непрекъснатото мрънкане на красавицата от Горна Оряховица. Затова те са ядосани от реакцията на отпадналата Кристина, която си позволи в инстаграм да намеква за някаква конспирация, призовавайки Евгени да каже истината защо е махната.

Кристина е имала връзка със заможен бизнесмен, който задоволявал всяка нейна прищявка. Връзката обаче приключила, а амбициозната красавица била убедена, че е сред фаворитките на Ергена. След като била изгонена скоропостижно, не могла да повярва на развоя на събитията, макар че сама призна, че е трудна за издържане, пише Hotnews.bg.

„Имам ниско кръвно, което води до главоболие. Имам нужда от повече сън… Много мрънкам, това е досадна черта. Малко е гадно, ама…“ – призна Кристина по време на срещата си на яхта с Ергена.

Кристина е родом от град Бяла Слатина. Завършила е право в УНСС и е правоспособен юрист. Кристина работи като стажант в престижна адвокатска кантора, както и в Следствието към Софийската градска прокуратура. Израснала е в типичното патриархално семейство. За себе си смята, че е амбициозна и самоуверена млада жена. Реализирала е голяма част от мечтите си, а това, което ѝ остава, е да открие любящ съпруг и да постигне блестяща кариера. Пред Евгени тя призна, че работи във фирмата на баща си. Учи и програмиране, което всъщност повече й допада от правото, където има много бумащина. На 18 г. тя е искала да учи актьорско майсторство, но тогава у нас почти нищо не са се снимали филми и сериали.

„Добрите сили” освиркаха президента на националния празник