Скандално! Христо Гърбов спипал съпругата си в изневяра, а после…

960x540

Култовият комичен театрален актьор Христо Гърбов, когото в момента гледаме и с невероятни превъплъщения в хитовия формат за имитации „Като две капки вода“, често се усмихва, макар личния му живот да е приличал повече на драма, отколкото на комедия.От години Гърбов е щастливо женен за настоящата си съпруга – известната кинорежисьорка Иглика Трифонова, но преди да я срещне и да създаде семейство с нея, актьорът преживял скандален развод, след като хванал първата си жена да му изневерява.

По това време той бил все още студент в МЕИ и имал амбиции да става инженер. Именно в университета срещнал красивата варненка, в която се влюбил, но връзката им била светкавично кратка и пълна с обрати.Той решил да пробва късмета си във ВИТИЗ, а след като го приели и докато снимал първия си студентски филм, научил от свои познати, че жена му имала паралелни отношения с друг. Нещо повече! Другият мъж дори се настанил в семейния им дом, ползвал безцеремонно и вещите му.

След тази драматична история щастието отново се усмихва в живота му именно благодарение на настоящата му съпруга Иглика, която именно го вади и от дълбоката депресия, в която бил изпаднал след предателството на първата си жена.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории