Скандал! Габи и Блага от „Ергенът 1“ разкостиха новите участнички, Блага заговори и за Константин

Благовеста Бонбонова

Риалити форматът „Ергенът“ е подложен на жестока зрителска критика, като някои дори настояват сеирджийското шоу да бъде свалено от ефир и да не се дава трибуна на подобни жадни за слава жени.

На нас ни беше интересно какво мислят миналогодишните участнички с проекта за своите последователки във вторния сезон. И за тази цел Красимир Красимиров покани в подкаста „Не съм такъв човек“ най-устатите и запомнящи се момичета от „Ергенът 1“. Габриела и Благовеста разкостиха новите звезди, които се борят за сърцето на пианиста Евгени Генчев.

Двете дами се оказаха безпощадни към някои от момичетата, а други пък определиха като пълнеж в предаването. Габи и Блага коментират външния вид на девойките, както и представянето им до момента. На мушката им са най-вече Теодора и Габриела, които се оказаха и най-мразените участнички от зрителите.

От тема в тема научихме и много пикантерии относно двете гостенки. Оказа се, че са делили едно гадже – известен футболист, затова се наричат баджаначки. Най-накрая Благовеста проговори и за връзката си с певеца Константин и тя ли е причината той да се раздели с Райна. Разговорът накрая ескалира в доста интимни подробности от техния живот, включващ тройки, четворки и дори секс с куче.