Истинска бомба!Стана ясна причината за раздялата на Куката и Снежана Макавеева, скандална е!

1677749274-kukata-i-snejana-makaveeva-se-razdelili-zaradi-mrasnishki-chat-na-aktrisata-1-1
1677749274-kukata-i-snejana-makaveeva-se-razdelili-zaradi-mrasnishki-chat-na-aktrisata-1-1

Голямата любов на Мариан Вълев – актрисата Снежана Макавеева неведнъж го е разочаровала досега, както и той нея, само че причината да се разделят окончателно, съвсем не е само несходства в характерите.Двамата се срещат на снимачната площадка на хитовия сериал „Под прикритие“ и въпреки огромната разлика във възрастта, страстта между тях е по-силна от всичко. Куката направо губи акъла си по 22 години по-малката от него блондинка, но продължението на историята едва ли го радва особено. Те са се разделяли и събирали неведнъж досега.Окончателната им раздяла идва преди 10 години, когато Куката попада на няколко нейни секс чата с други мъже и това ги разделя завинаги. Преди това й прощава слухове за афера със собственик на заведение, но когато вижда нейната кореспонденция с младоци, побяснява, пише „Галерия“.

Макавеева влиза често в грандиозни скандали, слухове за връзка с жени, както истории с алкохол и наркотици. Разбира се, това не може да се потвърди, но пикантните истории се разнасят от уста на уста. Актрисата има и криминално минало.

В Милано се напива с компанията си започва да вилнее из центъра на града. Арестуват я, а Снежана се сдобива с тройна присъда по-бързата процедура – за вандалски прояви, кражба и лъжесвидетелство. Затворът й се разминава, защото била непълнолетна и била депортирана в България, пише още изданието.Една от причините да се запише в тазгодишния сезон на „Сървайвър“ била идеята й да се популяризира, тъй като смята, че е забравена от кинаджиите. Във формата тя играе коалиция с кулинарното гуру Божана Кацарова, но не намира общ език с ММА боеца Георги Валентинов и ексфутболиста Благой Георгиев. Освен това е сред звездите, взели най-нисък хонорар за участието си.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории