Нинова проплака: Водя 5 години битка! Помогнете! Детето ви не може да бъде джендър

корнелия нинова

Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова за подкрепа на референдума срещу „джендър идеологията” в училищата.

В пост във Facebook по повод наградата от кинофестивала „Берлинале” за най-добро изпълнение на осемгодишно дете, лидерът на левицата заявява, че призът е „полово неутрален” и настоява, че децата и семейството са ценност и битката за тях е кауза.

„Във филма 8-годишно дете, родено като момче, търси своята полова идентичност и се самоопределя като момиче”, написа лидерът на БСП Корнелия Нинова. „Ако не прогледнем навреме. Знам, че сте затрупани от грижи за работата, за хляба, за сигурността на дома си, но няма по-голяма грижа от тази за децата и семейството. Те са ценност.

Уважавам хората с различна сексуална ориентация. Бих защитавала и техните права, но не мога да се примиря с факта, че се посяга на децата.

Водя тази битка за тях от пет години. Много е трудна и неравна. Без вас няма да се справим.Подкрепете ни за Референдума. Нека българският народ реши, иска ли джендър идеология в училищата или не.

Това не е партиен интерес, това не е политическа пропаганда. Това е КАУЗА. Да защитим децата и семейството”, пише Нинова.