Прекрачи границата: Стефан на Гала направи непростимото, десетки останаха потресени

гала и стефан

Блондинката е лудо влюбена в мъжа си, но дали ще си затвпри очите и този път за гафовете му

Възлюбеният на Гала – Стефан Николов си развява коня из социалните мрежи, където бройка наред красиви жени и продължава да ухажва дами и да им предлага доставки на мед до дома, разбра се, само ако са без мъжка компания. До редакцията на „Уикенд” са писали повече от 5 представителки на нежния пол, които са споделяли за свалките на Николов и дори са изпращали снимки на чатове с бизнесмена. Той обаче не спира с набезите си над красавици…

„Явно обича да пише съобщения. Така навремето е свалил Гала и сега продължава със същия подход. Много е активен в инстаграм. Дори и на 20-годишни момичета пише, както и на 40-годишни, но само ако са запазени майки”, коментираха пред вестника ни потресени от поведението на Стефчо, който явно от години флиртува с непознати зад гърба на Гала. Дали тези свалки прерастват в нещо повече, не се наемаме да твърдим.

Не е ясно защо блондинката си затваря очите за поведението на любимия си, когото брани като майка орлица. Стефан Николов се държи като малко дете, което тв звездата глези, издържа и обгрижва. Всички забелязват, че тя е тази, която обича по-истински във връзката им. Плевенчанката превъзхожда мъжа си с красота, ум и пари, но въпреки това той й се „отблагодарява” с безобразни свалки с млади и не толкова млади дами.

Из социалните мрежи много лесно могат да се намерят жени, които се оплакват, че бизнесменът, който произвежда мед, настървено ги сваля в инстаграм. Той дори се е пробвал при майка и дъщеря, едната на 40, другата на 22 години, пише „Уикенд”.

„Гала дори и да го види с някоя на калъп, пак ще каже, че е постановка или измислица на медиите, както се оправдава всеки път”, смятат близки от тв водещата. Те са убедени, че тя е пределно наясно със слабия му ангел, но явно предпочита да си затваря очите. Тези дни Стефчо беше попилян от поредните коментари на потребителки в нета, които се смееха на блондинката, че дундурка мъжлето си, което си чати и се сваля с мадами наред.

„Този човечец е ръсил мръсотии на моя приятелка, без дори да се познават лично. Тя е засукана мацка, а той я е забелязал в интернет случайно. И се почнало. То не били комплименти, то не било лигавене, то не били покани за срещи. Писал й: „Искаш ли да ближеш моя мед?” Какви срещи бе, аланкоолу?! Всички те знаят кой си, не те ли е страх, че жена ти ще разбере?! Как не те е срам да се държиш така!”, коментира дамата.

В крайна сметка обясни, че приятелката й е отрязала известния мераклия, но не пропусна да посъветва Гала да си отваря очите и да не бъде толкова ларж с мъжа си – във всеки един аспект. Това не са първите такива оплаквания за Николов, което показва, че той е неуморен и е на принципа „да пробвам, пък може да ми се отвори парашутът”.

Любимият на Гала се хвалел пред приятели, че е добре запознат с най-известните и оборотни леки жени в по-големите градове на България и дори си има списък с контактите им, които прилежно си актуализира. Стефан определено е най-безцеремонният мъж по отношение на флиртове в родния шоубизнес. От своя страна Гала вярва безрезервно на любимия си, вярна му е и много го обича. Както се казва – „хубавите ябълки прасетата го ядат”.