Паника и крясъци в „Един за друг’! Участничка припадна пред останалите и стана страшно

1677312905-1650952500-survivor-kari

Риалити формата за двойки „Един за друг“ е сред най-гледаните предавания в момента и хиляди зрители снощи станаха свидетели на инфарктна ситуация с припаднал участник.

От продукцията нагърбиха участниците с много тежка игра, на която едно от крехките момичета не издържа и се свлече на земята, а останалите започнаха да пищят и да се суетят до безжизненото тяло.

Всяка двойка трябваше да държи въже, което е завързано за кофа с течност над главата на половинката им. И когато пуснат въжете – цялата течност се излива върху човека отсреща. Крехката Габи бе сред първите, които пусна въжете и колабира на терена. Всички участници се изплашиха и започнаха да пищях от страх и ужас. Половинката на Габи – Десислав, веднага се отказа от играта и се притече на помощ. Медицинският екип също реагира светкавично.

Оказа се, че на Габи й е прилошало, тъй като не е била закусвала. Така се превърна в една от номинираните двойки. Уви, останалите имаха право да спасят една от двойките и решила именно на тях да дадат шанс.

От състезанието си тръгнаха Надежда и Симеон, а на тяхно място продукцията вкара известните инфлуенсъри Артьом и Кристина. Това не се понрави на зрителите, които искат обратно забавната Надежда и вън разглезените инфлуенсъри.