Само в 7DniSofia.bg

МИСТЕРИЯ! Украинка излъга мъжа си, отиде на яхта на софийски бизнесмен в Созопол и се удави

61207180_605

Голяма трагедия се е разиграла на созополското пристанище, пише Флагман.бг, позовавайки се от изключително достоверен източник.

Малко преди полунощ е подаден сигнал, че жена е паднала от борда на частна яхта и се е удавила. Установено е, че това е украинската гражданка Оленка К.,която е със статут на постоянно пребиваваща у нас.

След като съобщили на съпруга й – също украински гражданин, разследващите установили, че тя го е излъгала, че отива на работа, а всъщност се озовала на яхтата на столичния бизнесмен Бранко П. с още няколко украинки.

Компанията се усамотила в залива преди залез слънце и започнали с питиетата. Докато Бранко бил с другите жени в каютата, Оленка излязла навън на въздух, но залитнала и паднала от палубата.

Била употребила и сериозно количество алкохол. Тя изглежда не е можела да плува и бързо се удавила, а приятелките й са започнали да я търсят след 20-30 минутки и ужасени установили, че тялото плува около яхтата. Оленка била по оскъдно облекло.

Според свидетелски показания, тя е изпила поне бутилка бяло вино. Разследващите снощи установяваха дали няма данни за убийство, но категорично е установено, че по времето, в което тя се е удавила, Бранко и другите жени се забавлявали в каютата.

Мъжът на Оленка останал шокиран от вестта. Той не можел да си обясни какво прави жената на живота му на яхта с чужд мъж.

Бил буквално съсипан и единственото, което поискал от полицаите, е да вземе семейните бижута на стойност хиляди левове от тялото на съпругата си.

Разследването продължава.За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ
Бюлетин


    Категории