Хакери нанесоха жесток удар под кръста на певеца Фики Стораро

Фики Тони Стораро

Хакери нанесоха нечовечен удар под кръста на фолкаджията Фики Стораро. Недоброжелателите превзеха профила му в Инстаграм, който все още към този момент не е разполагаем и не е ясно дали ще бъде възобновен.

Безкруполната офанзива почнала след 17 февруари, когато изпълнителят и фамилията му чествали рождения ден на сина му Тони. Така фрагментите от тържеството на внука на Тони Стораро сега са налични единствено във Facebook.

Хакерите обаче не се задоволили единствено с завладяването на профила на жертвата си. Явно, до момента в който са имали надзор над него, са разгласили от името на Фики стори със фотография на мъжки сексуален орган, явно внушавайки, че артистът е изтипосал в мрежата личното си достолепие.

Последователите на хитмейкъра били шокирани в неделя, откакто до момента в който преглеждат профила му и се радват на фотоси от рожденния ден на детето му, на стори се появила скандалната фотография на еректирал пенис, написа.

Веднага след “ теча “ се появи информация, че акаунтът на по-големия наследник на Тони Стораро е бил хакнат от зложелатели, които го изложили като качили нуди фотографията. А в последна сметка фрагментът 18+ изчезна с все профила на Фики.

В изявления в медии се акцентира, че към момента не е ясно дали натопорченият скиптър е благосъстоятелност точно на спечелилия от „ Като две капки вода “ или е просто инцидентна фотография, поставена там за да урони престижа на постоянно усмихнатият и добросърдечен реализатор.

Самият Фики обаче разяснява първо пред “ Телеграф “ обстановката.

Най-вероятно, поради грозния кадър, който са качили, мрежата е изтрила профила ми „, допусна артистът. Ден след рождения ден на дребния Тони, Фики към този момент нямал достъп до развлекателната платформа. „ Профилът ми в Инстаграм е блокиран от петък. В момента работим за възобновяване му. Моята пиарка се свърза персонално с Инстаграм. Преди няколко дни споделиха, че ще се свържат с нас назад. Понеже профилът е със синьо тикче, по този начин процедурата става по-лесна. Нямам концепция кой го е направил “, описа Фики.

“ Това не е първи или финален случай с хаване на профили на звездите. „ Преди известно време бяха изтрили профилите в обществените мрежи на мои сътрудници и другари. Включително и на татко ми Тони Стораро. Има си хора, които вършат тези грозни работи, не знам за какво. Надявамсе скоро да го оправят “, добави попфолк изпълнителят.